top of page

ACTIVITATS COORDINADORA D'EDUCACIÓ 3F AL CURS 2014/2015

 

És per això, que des de la Coordinadora d’Educació 3F et convidem a participar formant part del col·lectiu, i us informem dels grans blocs d’activitats que anem a desenvolupar durant aquest curs 2014/2015 i per a les quals es necessita la teua participació:

 

RUTA SEGURA

 

 

 

 

 

 

 

HORT COMUNITARI – ESCOLAR

 

 

 

 

 

 

 

 

TROBADA DE LA INFÀNCIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ESCOLA DE MARES I PARES

 

 

 

 

 

 

 

 

CONSELL DE LA INFÀNCIA

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruta segura: projecte comunitari per potenciar la seguretat i autonomia dels xiquets i xiquetes del barri, per facilitar la vida laboral de les famílies del barri, per crear consciència ciutadana, per generar benestar i per fomentar que la vida al barri (al municipi, a la societat...) es base en la dignitat, els drets i la pròpia vida dels infants i totes les persones que l’habitem.

- Hort Comunitari - Escolar: als espais exteriors del Centre de l’Associació de Veïnal - Cultural Tres Forques - Vara de Quart hem començat a crear un hort comunitari, en el que es pot tant participar activament com visitar en grups d’aprenentatge per realitzar i vivenciar activitats naturals, experiencials i saludables en un entorn urbà (tallers a l’hort).

- Trobada dels infants del barri: en la primavera del 2015 hem dissenyat una festa per a totes i tots els infants del barri amb jocs infantils, música i tallers d’activitats desenvolupats per les AMPES i entitats col·laboradores.

- Consell de la Infància: els drets dels infants estan recollits i especificats en moltes lleis i normatives legals actuals. Amb la creació del Consell de la Infància anem a donar veu real als nostres xiquets i xiquetes per a que aporten, d’una forma reglada, participativa i democràtica totes les seues opinions i iniciatives per fer una vida millor.

 

- Escola de Mares i Pares: al llarg del curs anem a desenvolupar diferents tallers d’intercanvi i formació sobre temes suggerits per les famílies.

bottom of page